Shopping från Rom :)

Hittade kameran! Den var under mitt klädberg :P

I alla fall här är lita av det som jag shoppade i Rom! Enjoy.


En otroligt behändig väska som har hjul under så man kan rulla fram den om man vill.
Den behövdes påväg hem.


Min "LV" väska


Ray Bans (äkta)



En Hard Rock café hoodie har 2 t-shirts och en nalle som jag inte orkar fota...


Mask!! I. LOVE. THEM!




Long champ nesecär.
Haha kolla på min hand!! Den ser... äcklig ut. haha

Sen orkar jag inte fota mer men jag har en stor Kalle Anka mjukis från Disney butiken (vad? man måste väl köpa en Kalle när man står i en Disney butik! :))
Sen ett par toppar som är från här och var.



Haha jag har inte ennu heller packat upp... Kanske det borde bli dags? Nää... ;)

Kom fram din j*vla s*t kamera helve*e!

Ja, jag har absolut ingen aning var min kamera är annars skulle jag kunna visa vad jag shoppat...

hittade den!

ROMA

Alperna från flygplanet, lite turbulens men sånt är ju alltid kul!



Colosseum försa dan










det fanns motorcycklar så det understa ruttnade! AND I LIKE IT!


Fontana Di Trevi!


Fontana Di Trevi once again


Phanteon


Jag i 7:de himlen (Disney butik)


Spanska trappan


Gorgonen Medusa




Museum.


Den mest skrämmande statyn jag sett...


Vatikanen (nu har jag varit i två land på en vecka teknist sätt)


Vatikanen. såg inte påven så synd...


Mitt kamera betteri tog slut inne i kyrkan... men mamma har foton på sin ;)
IIIIK nu har jag gått på samma golv som Evan McGregor och Tom Hanks! IIIK hehe


Jag vid Vatikanen



SÖÖT


Världens sötaste hund som väntade på sin husse eller matte vid SPAR butiken mitt i centrum!


Inne på Hard Rock Café ♥
mamma har mera bilder

Det sorligaste med resor är att man måste tillslut åka hem :'(



Mera Alper påväg hem.

Jakt

Jag är skitförbannad över att jag bor i ett sånthär avlägset land! Vi har inte Smash Box Photofinish Primer här BUHHUU!


Ni som lägger in reklam komentarer

Ni som lägger in reklam komentarer kan sluta nu... efter som att jag godkänner anyway inte komentarer där det står t.ex: KOLLA IN MIN BLOGG! eller: BLOPPIS PÅ BLOGGEN!
jag menar, det är ju jättekul att ni hittar till min blogg och kanske till och med läser den (vilket jag tvekar) men att använda bloggar för din egen blogg är ju inte rätt sätt att få läsare, eller hur? Man ska få läsare av ett rykte att man skriver bra och intressant, eller?
Jag säger det igen: jag uppskattar att ni kommer till min blogg och läser den, men snälla snälla lämna inte onödiga reklam komentarer. Tack! :D

I´d sell my soul



När jag var på Hard Rok Café i Rom så pratade jag och mamma om storlekar och ditt och datt. Så säger plötligt biträdet brevid oss om vi ville ha hjälp- på en jävla rikssvenska! Haha gissa om jag fick en chock. Jag bara skrattade och gapade, en svensk tjej som jobbar på Hard Rock Café i Rom världen är ju liten...  Så jag fick i allafall bra service! Det slutade med att bara mina kläder gick på ca 120 eur... upsss..
Jag blev ju så klart jävligt nyfiken på hur i helsike hon hade hamnat där så jag frågade.
Hon sa att det var egentligen meningen att hon skulle åka ner till Ro för att plugga Italienska i ett par månader, men hon lixom bara fastnade, hon ville inte hem ennu. Nu har hon tydligen pojkvän från Italien som håller på att läsa svenska så att de kanske kan flytta tillbaka till Sverige. I´d sell my soul 4 that life! ;D

Home from Rome

sorry sorry jag vet att det blev lite hastigt innan jag stack och jag gjorde inte ens ett inlägg... :( men jag fick så jävla bråttom... I alla fall så är jag hemma nu och är jääättetrött! Ska snart gå och lägga mig, kanske... bilder och detaljer får ni i mårrn... för hoppningsvis

SPOORRTTTLOOOV

Sportlovet kunde inte komma en sekund för tidit! Äntligen!
NU sticker jag och kompisarna till Omena och äter :))

:)

Skulle vara nice att ha en sånhär LV väska ;)



Modellen heter Alma




röd är ju också skit snygg

jag har en ;D

In my heart


You Tube

Jag kan inte lägga in You Tube klipp på bloggen!!! Vad ska jag ta mig till?!


I´m a bohemian

Hello darls ;)
Jag holler på att fundera vad jag ska ha med och vad man ska köpa till Rom-resan! Har kommit upp med att jag behöver en ny tandborse? haha de var ju mycker huh?
Nåjaa men jag sitter och nät-shoppar men får inte köpa nåt före vi har varit i Rom...  Så det är inten vidare shopping...
Jag blev hemma idag från skolan igen, jag mådde inte alls bra igår på kvällen och fått knappt fått en sekund sovet...

 

klänning från Lipsy



Product Picture

Klänning från Forever21



Nelly.com





Kate Hudson, Nicole Richie och Drew Barrymore




D&G Spring 2010 Ready-to-Wear

DG

D&G Spring 2010 Ready-to-Wear
DG



Ansökning?!

Oh God jag tror att jag dör av stress och panik!
NU borde jag söka in till skolor men saken är den att jag inte vet vart jag ska!
Mattliden?
Mattliden IB?
Grankulla?
EB?
PAAAANIIIK! :(

hur många sa du?!

Snart har jag varit sjuk i en vecka och missat två stycken prov... (engelska och biologi...) vilket är absolut inte bra eftersom att jag har två prov till nästa vecka plus att jag ska komplettera ett annat prov. Dessutom är det inga lätta ämnen utan det är Fyik och matta! Och gissa vem som inte har läst till NÅN av proven!! JAAAG! ;)
bara för att jag är så himla smart, not... Och efter sportlovet så byts perioden så jag måste göra proven före lovet!
Men anyway så i morrn så måste jag satsa på Mattan som jag har på måndag och sen måste jag komma överrens med lärarna vilken dag jag ska ha de andra proven på! Sen den 19 kommer jag äntligen iväg till Italien, men där har de lovar regn och åska. Fan allt skiter sig nu.

Piercing?

Jag holler på att välja piercing här nu på skoj! Men sen är det bara att övertala mamsen! haha good luck liksom... Även om jag har 3 st hål i öronen så vill jag ha mer!!

Har tänkt på en "industrial" eller en "Helix"

Fan riktigt sugen på en nu...


mega sjuk!


Jag har varit så sjuk att jag inte ens ha kunnat göra ett inlägg på länge!
På tisda morgon så vaknade jag och mådde illa, så jag stannade hemma. Nästa gång jag vaknade kände jag mig flunssig och gick runt resten av dagen och hostade m.m. 
Tidigt nästa morgon ca 5 tiden vaknade jag av en lång natt med mardrömmar. Jag mådde inte alls bra utan kände genast att det inte var som det borde vara. Jag kunde knappt röra på mig och hela min kropp värkte. Jag mätte min temperatur och den var 39,3 grader! Jag hade så jävla hett och insåg att jag måste ut ur mitt rum, så jag vinglade med skakiga ben till badrummet och hämtade vatten, sen försökte jag hitta den kallaste platsen att krasha på. Så jag satte mig i hallen på de kalla golv plattorna. Jag höll på att svimma flera gånger men jag försökte holla mig i medvetandet med att dricka så mycket som möjligt.
När jag satt i hallen så började jag höra och se i syne, det var jätte konstigt. Och plötsligt så började jag tänka på ett halsband som jag hade tagit av mig för ett par dar sen, fråga mig inte varför. Men jag blev i panik och ville ha mitt halsband som egentligen var farmors gamla, henne har jag ju aldrig träffat. I alla fall så började jag och be till min farmor om hjälp och råd, än en gång så blev jag i panik och började hyperventilera och gråta. Till slut så kom jag på idén att ringa upp till mamma så att hon kan komma ner med en huvudverkstablett som också sänker febern.
Efter ca 1 timme med liknande galenskaper så somnade jag äntligen, trodde jag. Men den lilla sömn jag fick var hemsk. Jag drömde att jag var i North Carolina och grävde! Det hade just varit en tornado där och människor sattes att gräva, jag och många fler stog och grävde i timme ut och timme in, man fick aldrig sluta eller ta en paus man fick aldrig dricka eller äta något, till slut så började jag må illa och yr. Jag väcktes av mamma när hon skulle till affären och somnade om efter det, med jag hade helatiden obekvämt och det gjorde ont överallt i kroppen.
Nu på dagen så har jag känt mig lite bättre även om jag har haft feber.

Tennis


Som ni fick veta från mitt förra inlägg, så har jag spelat tennis ett tag. Men slutade för 2-3 år sedan p.g.a personliga skäl. Men min Wimbledon drömm lever fortfarande! Men det skulle bara kännas så fel att börja träna igen på samma ställe med typ samma tränare sen jag haft fler år tillbaka... Och jag är helt totalt ur form, dom skulle väl bara titta på mej och undra vad i helvete som har hänt med mig.

Inspiration:
(dregel varning btw.)


RAFAEL NADAL
vann Wimbledon 2009 m.m



Måste ju bara kasta in ROGER FEDERER
han har vunnit allt för många gånger alla möjliga tävlingar
rankad som en av de bästa någonsin.



ANDY RODDICK
är number uno på tennis listan!

Sommarjobb!


Fan jag vet inte vad jag ska göra! Ska jag holla mitt nuvarande sommarjobb som servitris? Eller ska jag försöka söka ett jobb på Hangös tennis klubb? Har ju spelat i 9 år (före jag slutade för 2-3 år sen) jag har börjat komma igång med tenisen igen, vilket är skit bra! Haha även om jag inte har spelat på 2-3 år så vinner jag pappa som spelar 1 gång i veckan! :) skit stolt!
Nåja men tillbaks till ämnet!
Mamma och pappa vägrar låta mig gå omkring i Hangö utan att göra något hela sommaren, vilket betyder att jag MÅSTE sommarjobba! Vilket jag tycker är jätteorättvist eftersom ingen av mina syskon behövde jobba i min ålder! Och nu har jag ju redan jobbat i 2 år!
Om jag skulle ta jobb på Hangös Tennis Klubb skulle jag då vara tenis lärare för småglin...
Men problemet är bara det att jag är SKIT med barn! Jag vet int va ja ska göra när de är nära! Haha låter som om jah har fobi eller nåt!


Det är nu jag börjar leva.


Sådär ja! Nu är jag officiellt påväg till USA Road Trippen! Jag är såklart skiiit glad och ska försöka att inte prata om det så mycket :) Börjar redan få lust att plocka fram väskan och fylla den med shorts, toppar, enstaka jacka, balleria skor och flippflopp och SOLKRÄM! Men det är ju typ 6-7 månader dit... Till Italien kan man inte ta lättare kläder än jeans och converse, det är ju bara ca. 12 grader där såhär års. Men jag är jätte ivrig över att få se världens mest antik historiska stad ever! Jag har alltid varit kultur intresserad och kan redan lite om många kulturer, och gudar osv. Ja ja jag vet att det verkar som om jag är 40+. :D Men nu käns det som om det liv som jag vill leva, börjar!
Först en resa till Italien sen USA vad sen? Who knows? Skolan går också bra för första gången i mitt liv!



Haha en rån resväska har jag (mama köpte den) ;)

RSS 2.0