Bröllop i Monaco.

Om två dagar altså den 2 Juli, ska Prins Albert II (52 år) gifat sig med Charlene Wittstock (33år). De ska gifta sig två gånger, först Borgerligt och sedan kyrkligt. Pappa som är konsult över det minimala landet Monaco i Finland, har redan flygit ner till Niss med mamma. Bröllops cermonin räcker ca. 5 timmar, och alla konsuler m.m ska sitta utomhus i stekande sol och 40 grader, man hade blivit tipsade om att ha halmhatt för män och vanlig hatt för kvinnor, vattenflaska var också viktigt att ha med sig.
Jag kan inte släppa bilden av pappa i halmhatt, han ser ju fan ut som en skolpojke från 30-talet!! X)

Prins Albert II och Charlene Wittstock.

Prins Albert är son till Grace Kelly, för de som inte visste...


Välkommen till Hangö.

Ja, välkommen till Hangö! Finlands södraste stad. Här är det alltid fint väder medan det regnar i grannstaden. I hangö är det lungt och som om tiden står stilla. Det är väldigt populärt att komma hit med båt och ligga och guppa i gästhamnarna. Om du letar efter långa stränder är det bara att gå till Tulludds-stranden, den är en kilometer lång och helt gjord av sand. På midsommaren pyntar man midsommar stången med blommor i alla färger och högst upp på stången finner man en segelbåt.
Regattan i Hangö är ökänd. 90% av de som kommer hit på Regattan vet inte vad "Regatta" betyder, utan tror att det är en årlig fest i Hangö. Hangöborna försöker få stopp på Regattan för att minska stadens inkomster, en annan förklaring finns det inte. Regattan varar från den 1.7 till den 3.7, tre hela ljuva dagar av fylla och segeltävlingar.
Folk kommer hit i sina bilar och övernattar i dom, förutom ett par som har fått lov att tälta på min gräsmatta...
Det brukar vara fint väder på Regattan men i år så kommer det att åska och regna, så jag misstänker att folkmängden förminskar i år. Det är synd att man inte får trängas bland fulla männikor, glassplitter och spyor på marken... Men som sagt: "Välkommen till Hangö-Regattan den börjar på Fredag, don´t be late." Du vet var du hittar mig.


Rött=Emo??

Haha jag fick en bra reaktion av min vän när jag sa att jag vill färga håret rött:

Jag: "Hmm... Jag är trött på att vara blond... Vad sägs om rött?"

Han: "De e lite Emo..."

Jag: "Nämen inte fire-truk rött..."

*suck* -.-

Info!

Bara för er information så kom jag in till Kyrkslätts gymnasium och Svenska Normallyceum Gymnasium! :D
Det fick bli norsen!

Svenska normallyceumI denhär skolan ska jag börja i nästa år! :)

Ego Pic :D

Haha jag har inget annat att göra än att leka med webbcamen ;D
Här är jag en helt vanlig, tråkig dag. Totalt osminkad, who cares?? :D

 

Blond? Ja.

Bimbo? Nej.

:D


CountDown!!!

Jaaa NU börjar jag bli en aning nervös!
12 dagar kvar sen så åker jag iväg för 3 veckor!! IIIK!!

Dag 1:

Vi ladar i LA coh bor på hotell.

Dag 2:

Disneyland i Anaheim! X)

 

Dag 3:

Las Vegas, baby!! Limousin tur runt i staden. Vi bor på hotell.

 

Dag 4:

Grand Canyon! Helikopter tur! Vi tältar!

 

Dag 5:

Vi har en ledig dag i Grand Canyon. Äntlingen så får man vila eller så går man på rundtur.

 

Dag 6:

Vi åker till Monument Valley i Arizona. Vi åker en Jeep tur runt i området.

 

Dag 7:

Vi åker till Mesa Verde. En urgammal indian stad.

 

Dag 8:

Vi åker ner till New Mexico till staden Santa Fé.

 

Dag 9:

Vi besöker en nationalpark i New Mexico som heter Carlsbad Caverns.

 

Dag 10:

Vi åker till Texas till staden San Antonio, min stad ;)

 

san antonio texas alamo

 

Dag 11:

Går vi på museum och lär oss Amerikansk historia.

 

Dag 12:

Vi beger oss till New Orleans var vi kommer att få bo på hotell.

 

Dag 13:

Vi går omkring i New Orleans och de som vill får åka på en Swamp Your.

 

Dag 14:

Nu har vi varit i USA i två veckor!

Vi åker till Alabama.

 

Dag 15:


Vi får åka på "rafting" i Tennesee, de som vill. Jag tror att jag trivs bäst på land.

 

Dag 16:

Vi åker till Washington D.C.

 

Dag 17:

Shopping och sevärdheter i Washington D.C

 

Dag 18:

New Jersey!!

 

Dag 19:

New York City!! Shopping och sightseeing! Bor på hotell.

 

 

Dag 20:

Vi ska förbereda oss för att flyga hem igen. Planet går senare på dagen.

 


Ja, detta är planeringen över vad vi kommer att gör under 3 veckor!

Jag kan knappt vänta!!

 

 


Versace för H&M!!

För de som inte har hört så kommer Versace att designa en dam,herr och inrednings kollektion för H&M!! Men börja spara pengar nu, för jag kan tänka mig att det inte kommer att vara billigt!!


Jag har syndat

Asså nu kommer ni som känner mig att tycka att jäg är jätte töntig och himla med ögonen. Jag tänkte bara säga att jag har köpt en OnePiece :) Även om jag hatat dom hittils så blev jag 100% kär i denna:Den är gjord i fleece material som är mjukt som... det finns inga ord för hur mjuk den är!
Den finns i brunt och mörkblått. Den var till och med på REA!!!

volym 2

Midsommar:
Volym 2:

Nåjaa missommarn va väl inte så illa till slut.
Jag och familjen och mina syskons kompisar satt hos oss tills sent på natten, tills "ungdomarna" stack in till stan.
Vi satt och skoja o fjantade oss. Låter väl rätt så tråkit men jag måste medge att det var helt okej.Nästa nn
Nästa veckoslut så är ju inte mamma och pappa hemma, pluss att det är regatta då!! Dt ser ut som om jag och ett par vänner övernattar i Hangö, annars måste jag ta mig 5km in i skogen mitt i natten... Sen på Lördag så kommer P hit från Sverige! Det ska bli jätte kul att träffa henne igen, vi har inte sätts på ett år!! Så hon får komma för första gången till Hangö Regattan! :D Ska se hur det kommer att gå!

Ha det bra och ha en härlig midsommar!

Midsommar

Ja min rubrik på detta inlägg är säkert den vanligaste rubriken på blogg inlägg idag...
Som alla andra helger och "stora dagar" så slutade det med att jag sitter ensam hemma igen. Nja kanske inte helt ensam, mamma och pappas bästa bekanta kommer hit. Men häldre skulle jag faktist sitta ensam hemma än att försöka undvika dom. Syrran och broran kom också hit men dom ska in till "stan" för att försöka hitta på nåt... Lycka fucking till. Syrran har redan fått mig på skit humör, som varge gång som hon är i min närvaro. Nu när jag är irrterad och sur så tycker mamma, nej Lena, att det är mitt fel att deras midsommar är förstörd. Visst om det är på det sättet man vill se det på ,att midsommaren är förstörd genast när jag är sur?. Jaha...
Just nu så det enda jag vill göra är att åka hem till Esbo och hitta på nåt där. Men NEJ! Här sitter jag i världens ände utan internet kontakt och telefon stolpar. Jag kan inte äns ringa någon eftersom att samtalet bryts med 2 minuters mellanrum, och om jag skickar ett sms så tar det 10 minuter innan det når fram. Snälla döda mig.

I wanna b a red head

Gaaah än en gång så börjar det klia i fingertopparna när jag tänker på att färga mitt hår rött...
Den här gången var det Debra Messing som fick mig att vela bli röd hårig... När jag frågar vad mamma tycker om den iden så tar hon mig inte på allvar och klagar över att jag bara skulle bli ännu blekare (alltså krit vit) att se ut. Men va fan spelar det egentligen fö roll om man är blek eller solkysst? Jag menar, jag blir anyway ALDRIG brun. Om jag är ute i solen och visar mig så bränner jag mig efter ett par minuter, t.ex: när vi hade rast i skolan så satt vi utomhus och jag brände mig under de få minutrarna! Pluss att ag är ju egentligen lite rödhårig från början och jag har gröna ögon, precis som min farmor. So what´s stopping ya? Jag är rädd att det kommer att se förjävligt ut och att jag ångrar mig. Men vem va det som sa: "Never regret anything you do, 'cuz in the end it makes who you are."
Så nu är jag på vippen att färga mitt hår, igen. Men det får vänta tills hösten eller när jag kommer hem från usa:t.
:DDessutom är jag väldigt nyfiken på det nya skumma sättet att färga håret med, men detta får nog frissan ta tag i eftersom jag har vait med om för många misslyckade färgningar. X)INTERNET!!nätet här på landet är för jävlig! Men nu så har jag tur så jag tar och bloggar, finally!
Ni borde veta: Jag har ju inte med min egna dtor eftersom min egna inte är en lptop så jag är på pappas hela sommarn' :(  vilket betyder att jag inte kan fixa med photoshop eller lägga in  nya bilder från kameran... Utan alla bilder kommer att vara lånde från internet :( not nice. Ska försöka tjäna ihop money så att jag kan köpa min egna laptop!! :D Jag jobbar ju nu bara denhär månaden i sommar eftersomjag inte kommer att vara här på landet.. Men nu å jobbar jag dubbelt om inte mera än vad jag brukar göra eftrsom jag är nu äldre och kan vara i kassan! Jävlit bra att få kassa erfarenhet! Nu kan jag ju söka jobb vart som helst!
Jag försöker få igenom idén att sticka till Sverige eller Tallin för att shoppa efter att jag kommit hem från USA. Ska se ska se ;)
Nåjaa snat är det dags för mamma och pappa att sticka till bröllopprt i Monaco och då så är jag ensam hemma här i Hangö, igen... Eftersom jag har då jobb som jag sagt redan :/ Men man får väl ta och överleva. Det som inte dödar dig, gör dig bara starkare haha jag är så melodramatiskt... :D

hangö

jag kom igår till hangö och jag kommer  att var här hela juni... sen är det usa som gäller! :)

RSS 2.0