INTERNET!!nätet här på landet är för jävlig! Men nu så har jag tur så jag tar och bloggar, finally!
Ni borde veta: Jag har ju inte med min egna dtor eftersom min egna inte är en lptop så jag är på pappas hela sommarn' :(  vilket betyder att jag inte kan fixa med photoshop eller lägga in  nya bilder från kameran... Utan alla bilder kommer att vara lånde från internet :( not nice. Ska försöka tjäna ihop money så att jag kan köpa min egna laptop!! :D Jag jobbar ju nu bara denhär månaden i sommar eftersomjag inte kommer att vara här på landet.. Men nu å jobbar jag dubbelt om inte mera än vad jag brukar göra eftrsom jag är nu äldre och kan vara i kassan! Jävlit bra att få kassa erfarenhet! Nu kan jag ju söka jobb vart som helst!
Jag försöker få igenom idén att sticka till Sverige eller Tallin för att shoppa efter att jag kommit hem från USA. Ska se ska se ;)
Nåjaa snat är det dags för mamma och pappa att sticka till bröllopprt i Monaco och då så är jag ensam hemma här i Hangö, igen... Eftersom jag har då jobb som jag sagt redan :/ Men man får väl ta och överleva. Det som inte dödar dig, gör dig bara starkare haha jag är så melodramatiskt... :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback