I´m furious...

För ett par dar sedan började jag prata med en kille på FB som jag hade treffat på en fest, och han frågade jag skulle göra på fredag (alltså igår). Jag svarade att jag inte skulle göra så mycket utan bara vara hemma, då tycke han att jag skulle komma med honom och en annan kille (som jag känner bättre) på bio (Fast and Furious 5) så jag tackade ja till inbjudan. Han verkade kul och trevlig på chatten men när jag vi träffades där vi sa att vi skulle treffas så var han sur över att den andra killen som borde ha kommit dit samtidit var försenad... Visst kan man vara sur och irriterad över nåt nånt, men vafan han mumlade när han så jag fattade 20% av vad han sa vilket gjorde honom ennu mer irriterad. Nåja sen när vi skulle hemta ut biljetterna på bion så "hittade" han sina komppisar som talade finska (så jag kunde inte komunicera med dom) Han vände helatiden ryggen mot mej och låtsades som om jag inte fanns. Det var ju trevligt... Nåja sen så träffade jag mina komppisar av en slump och vi började prata sins emellan och han försökte hänga med i vår diskussion men jag tänkte inte låta honom hoppa in sådär bara så jag sket i honom och pratade med mina vänner istället, han blev väl paff men det vet jag inte eftersom jag inte ens tittade på honom. >:)
Sen när den andre killen dök upp 3min före bion skulle börja blev han mindre irriterad, han kollade skitsurt på oss när jag och anda killen pratade och skrattade och kramades. Då var det ju HAN som hade stängt ut mig och kastat mig till vargarna?! Sen när vi skulle sätta oss så såg han minsann till att han (idioten) skulle sitta brevid mig?! WTF?!
Det var ju han som hade bjudit mig med, eller? Ja vem fan vet?
Och nu för ett par timmar sedan så SMS:ade han mig och frågade "Hade du rolit igår? :D" Jag hade lust att kasta telefonen ner för att stup. Men istället svarade jag "Jo det var en bra film!" Muahaha hoppas att han fattade vinken.

Kommentarer
Postat av: LISA

SVAR: Me 2 ;)

2011-05-28 @ 21:02:53
URL: http://blogofmine.blogg.se/
Postat av: Towe

cool header du har! :)

2011-05-30 @ 23:33:48
URL: http://towe.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback