Från och med nu

Tumblr_ltk6asrgm61r1mdloo1_500_large

Från och med nu tänker jag skriva vad jag tänker och tycker och inte bara det som jag är intresserad av.
Just nu känns det tungt. Bara motgångar helatiden känns det som. Just nu är två av mina bästa kompisar på utbyte i U.S.A... Och min aldra bästa vän ska på ett års utbyte till Sverige från och med sommarlovets början. Jag försöker vara så osjälvisk som möjligt och inte klaga eller vara avondsjuk för det är jag. Det känns som om alla lever min dröm och går ifrån mig medan jag står kvar, ensam på samma ställe där man hittade mig.

Jag är glad för Maggis skull som ska till Sverige. Hennes pappa, syster och pojkvän bor där. Jag kan inte säga hur glad jag är för hennes skull som kan och får åka, att hennes dröm går i uppfyllelse för ett år.

Jag är glad för Marias och Inessas skull att de har en rolig tid och får se nya saker och kulturer. Jag älskar mina vänner så mycket. Det har jag aldrig gjort förrän nu. Kanske det är för att de gör det jag drömt om sedan jag var liten? Jag är så stolt över mina flickor som vågar testa sina vingar.

Så jag känner mig en aning ensam här var jag står och väntar på min tur. Men jag väntar. Ju längre jag väntar destu härligare är det att känna friheten när man stått stilla så länge och äntligen får gå. Jag ger inte upp. Nån dag ska jag leva min dröm, det lovar jag. Efter allt så heter ju min blogg key to dreams och jag ska leva upp till det!

Tumblr_lw9tnaciid1qil47mo1_500_large

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback