Nick and Norah

Great movie


Körkort!!

http://image.nettiauto.com/extra/carimg/4195301_4195400/hyundai-coupe-4195324_b_40745320.jpg

 

Jag fyller 18 år den 16de maj vilket betyder att jag får börja ta mitt körkort NU. Så jag och pappa kom överens så att han lär mig köra så att jag skulle ha mera tid för skolan. Vilket passar mig aldeles fint eftersom det betyder att jag måste ha en bil att köra med... Så pappa sa att han byter vår paketbil till en bil till mig. Så lände den hade ett rimligt pris, var mindre körd än 40 000 km, och var bakhjulsdriven.

Så jag har sökt med lykta på varje hemsida som säljer bilar. Då hittade jag min baby som var perfekt!         (bilden ovan)

Det är en Hyundai Coupé 2007 som är i bra skick och uppfyller pappas alla önskningar. Så nu är min bror och pappa ute på roadtrip för att hämta den. Den fans uppåt i landet.

Åååh jag är så spänd och nervös över att börja övningsköra!

image

 


färgat håret-igen

Eftersom mamma inte gillade mitt lila aktiga hår så bestämde jag mig för att igår sticka till frissan och göra nåt åt det så att jag skulle slippa lyssna på mammas klagande. Så jag tag me en bild på Miley Cyrus hår eftersom jag ÄLSKAR det! Så sa jag till frissan att sådär vill jag ha det! Då sa hon okay men i början kommer det att bli lite orange men efter 2-3 tvättar så kommer färgen att tona ner sig och bli lite koppar- ljusbrunt. Mej stör det inte alls att det är ganska jävlit organge men jag är nyfiken på resultatet! :)
Så nu är mitt hår orange oppanpå och brunt undertill! Men jag bad att frissan skulle klippa LITE av längden och så sa hon Joo jag vet hur du vill ha det! :) Och som alla gissade så tog hon inte bara lite utan hon var kanske lite för generös med klippandet. Så det enda jag är lite missnöjd över är längden men det växer ju väl tillbaka, en vacker dag. Hoppas jag....

Nåjaa här är ett foto på mitt nya hår. Jag hade precis varit i dushen så jag ville inte skrämma er eller söndra er dator skärm så jag täckte mitt ansikte på ett väldigt fortis aktit sätt. Hope you don't mind! :D


WHYYYY?!

Varför kan man inte va en small-town-girl som bor någonstans i Kentucky?! Om man skulle vara det så skulle man kunna skaffa en Chevrolet Camaro -66 eller -67!! Come on fokes!! Varför?!

Bil
en Chevva Chevelle ♥
my life is incomplete! haha

Roseliving
Klänning? Check!

Äntligen har jag hittat inte bara en klänning till jul och nyår, utan två!
Båda är från H&M.  :D

Jag älskar ryggen men jag byter ut snöret till ett siden band istället :) Mycke snyggare!Och en annan som jag kan ha på min kusins dimissions konsert :)

?

http://nlyscandinavia.scene7.com/is/image/nlyscandinavia/205296-0014_5?$productLarge$

 

Nelly.com

 

http://nlyscandinavia.scene7.com/is/image/nlyscandinavia/396343-0024_1?$productLarge$

 

Också nelly.com

 

Hittas på inlovewithfashion.com


RSS 2.0