Italy --->
Det blev en extara resa anyway! Så nu är det fast, vi sticker till Italien, Rom på sportlovet! :) Jag var där senast när jag var 3 år så nu när jag har tjatat tillräckligt mycket så sticker vi den 18.2!!

Hälso freak!Fan vet vad som har tagit åt mig men nu så har jag blivit ett helsofreak. Jag går eller springer minst 40 min dagligen, tar extra vitamin tilskott, äter inte potatis, ris eller pasta mer än vad min knytnäve är stor. Kött får man äta hur mycker som helst. Skippar inte chipsen för allt i världen men jag har dragit ner på det hela. Jag dricker eller äter inte sådant som har E ämnen i sig. Jag tar Omega3 kapslar 2ggr i dagen, kalktabletter, Mini Sun tabletter, dricker bara "ren" saft som inte har alla möjliga färg- och smakämnen i sig. Jag äter inget bröd, i alla fall inte mycket kanske två skivor i veckan, jag gör mina egna hälso smoothies som har bara youghurt, mjölk, bär och frukter i sig. Sover minst 7,5 timmar. Försöker dricka 1,5 L vatten eller "ren" saft i dan. Haha de som känner mig sen förut måste undra vad i helvete som har hänt med mig. ;) Jag kan bara säga; "I´ve seen the light. Almost."

21 dagar genom U.S.A


Förra året snubblade jag över en språkresa i en av de 100 olika brochyrerna. Så då hittade jag den här ena språkresan som jag totalt fastnade för. Under 21 dagar så åker man igenom U.S.A från L.A, genom GrandCanyon, till Texas, Washington D.C och till slut till N.Y City! Jag har inte brochyren framför mig just nu, därför kommer jag inte ihåg allt  utantill...
Jag blev faktist överraskad när pappa drog upp det här för kanske en vecka sedan, då frågade han om jag ville åka och ja bara nickade och sa; "JJAAAAAAAAAAAAAAHHH!!" Men för ett par dar sedan så började vi fundera om vi skulle vela åka nån annanstans också... Så jag fick välja mellan att sticka på den här språkresan eller en billigare språkresa och en resa till Skottland (med mamma o pappa). Men vi alla kom fram till att det är fortfarande för kallt i Skottland på sportlovet. Så pappa ska mejla i dag några frågor till språkrese-bolaget om ett par saker som vi undrar över. Och om det verkar bra så sticker jag! Resan skulle ske nån gång i Juli på sommarlovet. Man skulle bo i tält i ca 2 veckor och resten på hotell, vilket jag har absolut inget problem med, jag gillar att tälta och kampa, tänk att vakna på Grand Canyon! :) Under de här 21 dagarna besöker man Disneyland, LasVegas "The Strip", The White House och masssor mer!! Man skulle resa i mini buss helatiden så det är en jävlit stor Car-Trip genom U.S.A!Shane Dawson T-Shirt


Haha jag är ett litet fan av youtube sensationen Shane Dawson! Haha tycker att han är sjukt rolig och inspirerande (ibland). Så jag hittade den här ena sidan då som finns i England som säljer Shane Dawson T-Shirts som man får designa själv!! Haha det finns massor att välja på. Så jag valde en vanlig svart tröja med texten :

F**k cartoons
I watch
Shane Dawosn
TV!!


I neon pink färg!! Haha den var ju inte ens dyr så jag tänkte va fan... kommer troligt vis inte gå utanför dörren med den på... MEeeeen jag gillar honom!

Mattliden på studiebesök >

I morrn ska jag sticka  till mattliden som är en skola nära mig och vara där som en studiebesökare under morrgondagen och tisda. sen veckan därpå ska jag till Kyrklsätts gymnasium.
Jag har absolut ingen lust att åka till mattliden p.g.a många skäl men främst kanske för att jag vet att jag kommer att klanta till mig på alla tänkbara sätt. Gosh jag kommer att träffa  sååå många människor som jag inte har sett på typ 100 år! Det är ju såklart lite kul, beroende på vem i och för sig... men life is a bitch...
Jag är totalt döds trött så nu ska jag gå och lägga mig i någolunda tid! Gonatt.

Shopping

Jag och mamma kom just hem från en heldag i Sello! Det här kom jag hem med!Guess plånbokkängor från Din SkoOch sen två par jeans ett av dem för 15 euro från veromoda som kostade ca 70 från början!!
Och så ett vanlit vitt linne som man alltid beöver!


I´m laughing my ass off!!

HAHA bara måste få sätta upp dn här bilden!! ;'D


Blondissss

Jepp nu är jag blond igen! haha ingen holler säkert koll på vilken hårfärg jag har när jag färgar och fixar.
Det var meningen att jag skulle färga håret men väl hos frissan så sa hon att om jag skulle färga håret blont skulle risken för att mitt hår skulle bli gult väldigt stor så istället så satte jag slingor. Jag trodde att det skulle bli konstigt att se ut men så blev det inte alls utan jag blev skit nöjd med hår färgen!
Tyverr så kankse ni vet att jag inte är så aktiv att ta foton så jag tog ingen före bild men jag har en efter! :)


den bästa FÖRE bilden jag hittade ://Efter

Okej

Jag gååår

jaaa jaaa

joo joo ja går snart

mamma o pappa i kör: NU GÅR DU FÖR HELVETE

okej *stänger av datorn och springer i vät i duchen*


STOP!!

Kollade just på de västa bilderna jag sett i mit liv som handlar om djurplågeri och slakt.
FY HLVETE hur kan människor vara så jävla bakom flötet?! Om jag köper smink eller perfymer så kollar jag ALLTID om de är testade på djur först! Och jag förstår inte varför man måste ha PÄLS?! Som om du inte skulle klara dig utan den där jävla pälsen. Och från mig till de som misshandlar sina djur: "FAN SLÅ DIG SJÄLV, ELDA UPP DIG SJÄLV ELLER SLÄNG NER DIG SJÄLV FRÅN BALKONGEN vad än du nu gör åt de stackars djuren som får stå för DINA handlingarl har ni ingen skam i kroppen?!"
Det var ju inte länge sedan jag läste i tidningen om hur djurmisshandlare kommer undan med bara DAGSBÖTER här i Finland! Så nu börjar man ju undra vem som är den största idioten: misshandlaren eller den som har kommit på den brillianta idén att ge DAGSBÖTER för grov djurmisshandel?! I t.ex. Miami kan man få flera hundra tusen i böter OCH fängelse. Vad sägs om det Finland??
Så nu har jag avreagerat mig...Jag stöder WWf och är medlem i deras organisation. Hjälp till du också. Det är en bra början.

Krullan?

Igår efter att hag hade tittat på "Letter to Juliet" så fick jg värsta sommar känslan och började krulla håret...
Fan ser ju ut som en pooodle :((( Haha så nu måste jag gå och tvätta håret IGEN... ://haha...

Stackars hundar:Cindy the poodle as a cockerel (pic:sm/worldfeatures.com)

L Gaga

Haha!! Lady GaGa look-a-likes!! :DD

And now:

Sjuk igen så stannar hemma... Förra gången jag stannade hemma ringde min klasslärare till pappa och var orolig över att det var "nåt allvarligt" haha cute...
Men en dag i sänder och nu så blir det filmvisning:Även om jag inte är den där "romantiska" typen...

Brunett--->grönt

Kommer in till köket i morsse och säter mig och läser så glor mamma på mig och säger:

"jaa nu när du sitter i det här ljuset skiftar ditt hår i grönt." Vi har en såndär Wake Up lamppa i köket som har jävligt starkt ljus.

Jag bara glodde på mamma och sa;

"Jag har andvänt silver schampoo... men det borde ju göra håret blont..."

mamma: "Du må nå alla regnbågens färger förrän du är blond igen."

Härligt så nu får jag gå omkring och säga till alla att jag simmar massor i simbassängen eller nåt...


Scarification Tattoo??

Jag älskar atueringar och vill gärna ha ett par här och var, men nu så har jag sett på internet att det fins ett nytt sätt att "tatuera" sig på.  Man skär upp huden i det mönster man vill ha och så tar man bort huden innanför konturerna!
Det ser hemskt smärtsamt ut men det blir dock väldingt snyggt när det har läkt tycker jag!Work in progress. ↑och när det har läkt ↓Lite sugen på en men är jävligt avskräckt av hur man gör dom!! :S
Finns nog andra sätt också men det går ut på samma sak anyway...

Angie

Hade inget annat att göra i natt än att rita... Kunde inte sova...Kan ni se vem det är?? ;))

Blev förbannad när jag märkte att det hade kommit skit som inte går bort på tekningen, på näsan mellan ögonen och till vänster på hennes hals under örat!! Gaaaaah!! :(Vacker

Jag gillar inte snaggat hår på kvinnor men nu har jag snubblat över en som jag tycker att är vacker:

Sångerskan Sinead O'Connor!
Jag har helt totalt glömt bort henne men nu hittade jag en av hennes låtar som jag lyssnade på när jag var liten!

En gammal låt som säkert många kommer ihåg!

Och en av mina favoriter:

 

 

Jag tycker att hon är fantasktisk!

Hon står för kvinno rättigheter och det mesta av hennes inkomster av konserter går till välgörenhet.

Hon har varit gift två gånger och varit tillsammans med Anthony Kiedis från Red Hot Chili Peppers!


Wordless...oj...

"God bless America"? Yeah, right...

helt otroligt! Hörde just den här storyn på you tube:

En 57 årig kvinna ringde polisen för att hon misstänkte att en inbrottsjuv var utanför hennes hus i Georgia town.
När polisen dyker upp ger de henne en chock med en chock-pistol.
På klippet hör man henne gråta och ber att polisen inte ska  ge henne en till chock, hon var helt lugn och gjorde inget hotfullt mot poliserna. Men en av poliserna hade tydligen lust att ge henne en till chock så han fortsatte.
Då hör man den andra polisen säga: "Don´t do that!" till den först polisen men man hör fortfarande chock-pistolen vara igång. När det hela var över gick kvinnan till en tidning och pratade ut under en intervju där hon sa:
"Det hela är helt overkligt, jag var döds rädd. Men han bara forstatte att ge mig chockar. Mina fingernaglar är fortfarande brända."
Polisen som missbrukade både pepparsprej och chock-pistolen på kvinnan blev avskedad.

här har ni klippet, se för er själva.Beställer ett par Aviators

Tror at jag ska ta och beställa ett par Ray Ban Aviator glasögon. De ska vara gröna med guld båge!
Har redan ett par sen förut men de är sneda och köptes på Hangös kvällstorg för 5eur... inte alls undra på att de är sneda... -.-
Har redan länge dregglat efter ett par Aviators... Köpte förra året Wayfarers men nu är det Aviator som gäller! ;)


Vaken

Haha grannarna käkar frukost när jag går och lägger mig! haha.
Tids rutinen blir värre och värre, har också med att göra att jag är sjuk.
nåjaa gick och la mig igår klockan 09:00 unefär och vaknade kl 14:00 av min bror.
Gick tillbaks och  la mig igen men vaknade nästa gång klockan 16 när mamma o pappa kom hem.
Fick lov att sova för engångsskull nesta gång vaknade jag kl 20:30. Gick o la mig igen kl ca. 01:00.
Sov inte många timmar förräng jag höll på att kvävas för att jag hostade så mycket, så jag vaknade ca. 3:50. somnade om efter en stund men vaknade igen av samma sak kl, 4:20 då gav jag upp och gick till köket för fixa en kopp varm cacao. Efter det har jag suttit vid datorn och försökt fördriva tiden....

Ny design igen!!!

min förra var ju urtråkig...

Makeover

Stor skillnad med blont håt, förstorade läppar, tandbläkning och solglasögon. Vad tycks??P.S Nej jag har inte förändrat nåt i verkligheten... haha ;P satte den endå som profil bild haha XD
Men tänker färga håret tillbaks till blont men inte lika blont som förr utan som det här med lite ränder i ;)

Går om kring och småler hela tiden! Hihi skit glad...

Går om kring och småler hela tiden! Hihi skit glad inommbords men sen blir jag pessimistiskt igen och då gör det ont :/
HIHIH ja jag vet att jag är konstig! vänj dig

2011

Gäsp, vaknade redan! Kom hem ca 4 eller 5 tiden i morsse. Kvällen var rolig men insåg att jag borde ha  ätit något före. Men det var för sen för sånt... När jag kom hem smög jag upp till köket grabbade tag i två pastejer och en juice, en trevlig och god start på året haha (bokstavlit talat). Hunden var skiträdd som vanligt och vi måste börja ge lungnande åt honom efter det här, stackarn :( Fy fan, ingen huvudverk men mår illa än så länge. Kort skrivet av mig i dag, första dan på året!

RSS 2.0