Im going to hell

Jag är jätte lessen att jag inte har skrivit några inlägg (igen) jag har hadft så jävla stressigt och mycket att göra men nu tänkte jag dra de nyaste nyheterna kort för er som är intresserade :)

Jag skall eventuellt börja skriva för en trädgårds tidning! Det låter ju lite kul tycker jag även om jag inte riktigt har hunnit tänka på saken så att det stör. Men i morgon ska jag attackera min biologi lärare med frågor om vem jag kan intervjua! Skulle vara skönt att tjäna sina egna fyrk för ett tag!

Jag har inte ennu heller ens börjat övnings köra eftersom det inte bara har blivit av men i morgon ska jag och pappa till polisen för att lämna in mitt körövnings- tillstånd! :) Bilen står utanför huset och blir bara mer och mer insnöad.

Jag och min kompis var här om dan och kollade på den nya Mission: Impossible 4:an. Den var sjukt bra och jag är helt taggad! Jag ska bli en hemlig agent ;)

Jag har bestämt mig att bli blond igen! Haha jag vet, jag vet. Jag är helt hopplös när det kommer till hårfärgning! Men denhär gången så ska det bli blont som sagt. Inte helt platina utan typ lite rågblont :)

På sportlovet ska jag och en kompis till vårt landställe i Pargas (sydliga Finland, kinda). Där ska vi bara ta det lungt och ah rolit. Vi sticker i morgon altså på fredag och kommer hem på söndag eftersom hon har jobb. Men på torsdag så ska jag, alldeles ensam, flyga från helsingfors till Göteborg. Jag har ingen aning hur detta kommer att gå eftrsom att jag aldrig har flugit ensam... Så ja, jag är lätt sagt nervös!
I göteborg bor min kära barndoms kompis Pinja! Senast jag träffade henne så var det på nyår... Men nu ska vi ha kul och festa loss. Jag har lovat mig själv att köpa mina mycket efterlängtade Jeffrey Campbell skorna!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback